networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Wednesday, April 10, 2013

Info 2 : Lagi Gambar Pembuli SMK Tun Hussien Onn!!Minum ARAK?!!! @PDRMsia


Nama : Luqman Hakim Ahmad (Pembuli Utama aka Suspek Utama) Twitter : https://twitter.com/AkimKeding
Instagram : http://instagram.com/akim_keding/
Facebook : https://www.facebook.com/douboutawesome
Facebook Page : https://www.facebook.com/hakimunched
Blog : http://hakimdobout.blogspot.com/

*Nantikan Jam 2.30 ini utk suspek seterusnya..


















HE : Apa nak jadi dengan budak-budak zaman sekarang...kecik-kecik minum arak..pukul budak...hurm!!!

Copy & Paste dan Sebarkan!!!..

9 comments:

Anonymous said...

malu kat mak sndiri..muke mak nampak org baik2..anak cmni..hish

LAGI GAMBAR ADA BANYAK DI SINI said...

ADA BERIBU GAMBAR UNTUK ANDA SEMUA... TQ

Anonymous said...

yang baik doa..bagi dia jadi anak yg baik.bukan tambah dosa.

Anonymous said...

laporan polis dah dibuat, baca la metro hari ni, Luqman Al Hakim Ahmad tidak terlibat, blogger sila la siar cerita yang betul

Anonymous said...

laporan polis dah dibuat, baca la metro hari ni, Luqman Al Hakim Ahmad tidak terlibat, blogger sila la siar cerita yang betul

Harapan Esok said...

mohon post link

Anonymous said...

patut laa perangai cam syaitan minum air syaitan sekarang dh jd syaitan besar nanti bapak syaitan

Anonymous said...

http://www.lamankongsi.com/2013/04/pembuli-smk-tun-hussein-onn-buat.html

fadzale hardy said...

Daripada gambar2 yang di paste dalam page dia, memang confirm anak haram jadah dan mungkin anak haram. Jiwa kejam macam zionis kat palestin. Cuma layak pukul orang2 yang tak melawan. Wooiii bangsat silakan turun ke selangor. Amik address aku kita jumpa mana2 aku ajar engkau tomoi sebenar sampai gigi kau habis. Melayu bangsat

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA