networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, April 11, 2013

Laporan Polis Kes Video Pak MUS Telah Dibuat....


No repot: Kg Raja/1680/13, Seksyen: 292(a) Kanun Keseksaan.
P/P: Insp Azira Bt Md Razak.

Pengadu: 
Nama: Salleh Bin Omar
No.Polis: RF/93199
Kerja: PDRM
Umur: 52 Tahun
Alamat: Cawangan MPV IPD Besut, Terengganu

Ringkasan Kes.
Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah. Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.

Siasatan: 
1) MO: Suspek telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.
(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato' Mustaffa Ali.
(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato' Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.
(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.

Sumber : dari sahabat...sahih ke tidak hanya Allah S.W.T yg tahu..bukan PAS...

HE : Malaysia ni special sket..bila kes2 maksiat dan penzinaan ni tersebar..mereka akan kiblat dan rujuk kepada PAS...kalau PAS ampunkan maka bolehlah lepas hukom..puih!!!!

2 comments:

Anonymous said...

Malaysia ni special sket..bila kes2 maksiat dan penzinaan ni tersebar..mereka akan kiblat dan rujuk kepada PAS...kalau PAS ampunkan maka bolehlah lepas hukom..Ini apa punya undang2lah.Kahak ptuiiii!!!!!!!!!

Anonymous said...

Inilah salah srg puak2 yg dato hassan ali kata penyangak dlm PAS.Tapi depa tak sedaq2 lgi.nah..la ni ALLAH SWT dah tunjukkan.kesimpulan nya sy menyokong tok2 guru pondok yg mengatakan undi PAS adalah HARAM!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA