networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, April 14, 2013

#ManifestoBukanJanji : MB Johor Mahu Ditukar 2 Penggal..Nik Aziz Tak Tukar-Tukar!!! #PRU13PASIR GUDANG: Manifesto Pakatan Rakyat Johor yang mahu menukar Menteri Besar setiap dua penggal diselar Khalid Nordin yang disifat akan memberi implikasi kepada pembangunan negeri.

Pengerusi Barisan Nasional Pasir Gudang, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin menyelar cadangan berkenaan yang disenaraikan dalam manifesto Pakatan Rakyat di Johor dengan menyifatkannya sebagai 'tidak ubah seperti mimpi'.

Beliau berkata pakatan pembangkang sepatutnya melaksanakan cadangan berkenaan di negeri-negeri yang ditadbir oleh mereka terutamanya di Kelantan.

"Sudah berapa lama Datuk Nik Aziz Nik Mat jadi Menteri Besar di sana?

"Sekiranya mereka menjadi kerajaan negeri di sini, pembangunan Wilayah Iskandar Malaysia dan Projek Pembangunan Bersepadu Penapisan Minyak dan Petrokimia (Rapid) akan terjejas," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan bantuan Mykasih kepada 500 penerima di sini pada Ahad.

Manifeto Pakatan Rakyat di Johor ini disifatkan rakyat Johor seperti menyindir kepimpinan Nik Aziz di Kelantan yang telah memegang jawatan tersebut sejak 1987. SELANJUTNYA

SAPA LAGI LAMA?haha!


1 comment:

AktivisKepayangJr. a.k.a AKJr said...

Salam perjuangan tuan, mohon dipautkan blog sy aktiviskepayangjr.blogspot.com ke bloglist tuan.. blog tuan telah lama sy pautkan.. terima kasih, selamat berjuang..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA