networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, April 13, 2013

Meletop! Naib Pengerusi DAP Sabah dan Ketua DAP Kepayang Sertai BN..PR Sabah Lingkup! #UndiBN #PRU13

Alhamdulillah..bersyukur kita kepada Allah SWT kerana ada yang sudah sedar dan berpaling tadah kepada parti DAP Pakatan Rakyat..

Naib Pengerusi DAP Sabah, Edward Ewol telah insaf yang mana perjuangannya sejak 2007 adalah sia-sia..melihat akan usaha keras yang dilakukan UPKO BN yang jujur dan lantang memperjuangkan hak rakyat Sabah khususnya KDM serta isu berkaitan pendatang tanpa izim...Edward tekad memilih BN sebagai parti untuk memperjuangkan hak rakyat Sabah..

Ternyata kesungguhan UPKO BN memperjuangkan masyarakat Kadazandusun Murut (KDM) menerusi 'Gelombang Tataba' telah mampu menarik anggota atasan DAP ini...

Pada 7 April lalu 128 org ahli DAP Pakatan Rakyat telah keluar parti dan sertai BN yang mana telah diketuai oleh Ketua DAP Kepayan, Stephen Jacob...

Sudah 2 org kuat DAP Sabah keluar parti bulan ni..sama-sama kita doakan agar lebih ramai lagi akan melakukan tindakan yang sama..

HE : Hanya raja goyang jer kata Sabah Goyang...haha!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA