networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, April 12, 2013

Permintaan Pembangkang Video Lucah FULL HD Telah Termakbul?!!haha


Lucu juga tgok gelagat pemimpin pembangkang ni...tak tahu apa alasan mereka nak bagi lepas ni...dulu masa video Nuar kuar..depa kata video tu tak ada kualiti..tak jelas...kabur...tak ada warna..

Sekarang persoalan dan alasan mereka comfem makan diri balik..video dikatakan mirip Mustafa Ali ini dengar kata jelas...berwarna..bak kata oran putih..Full HD..haha...

Ini berita baru diterima :
Telah disahkan dua orang anggota AMK ditahan berhubung penyebaran video lucah membabitkan seorang lelaki menyerupai Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali dengan seorang wanita warga asing. Kedua-dua orang anggota AMK tersebut kini ditahan polis untuk soal siasat.

Dalam laporan awal, seorang lelaki telah ditahan oleh anggota polis di Kampung Alor Lintang, Kampung Raja, Besut Terengganu. 

Pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat, Kampung Alor Lintang itu menemui 16 sampul surat yang mengandungi sekeping VCD setiap satu pada lelaki terbabit. sumber

2 comments:

Anonymous said...

muka hodoh,perangai pung hodoh.Kalau bermuktamar,bunyi macam wali Allah,......perghhhhh kalau perangai yg terselindung,serupa setan tanduk lapan......phuiiihhhh!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ini mungkin bukan Tapa Alee...ini mungkin Robot Terminator model baru yang boleh menyerupai sesiapa sahaja.....Awas mungkin dia akan menyerupai kita.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA