networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, April 14, 2013

PR Kantol Kata #BR1M Tu Dia Punya Usaha? Puih!! #ManifestoBukanJanji !!!

Ni lah namanya dah terdesak..nak bagi bantuan kat rakyat takut Nik Aziz kata bagi makan kat binatang dan lebih kurang macam zaman jahiliah...

Jadi dengan cara macam nilah diorang dapat claim mileage yang kononnya BR1M tu adalah atas usaha mereka sendiri..

Tak tahu malu!!!

Sepatutnya, rakyat negeri Penang, Selangor, Kelantan dan Kedah muhasabah diri balik..apa usaha yang Pakatan Pembangkang telah lakukan sepanjang pemerintahan mereka 5 tahun...

Jika korang rasa pakatan tak bagus...jangan sumpah seranah..aku tahu penyokong Pakatan seperti korang suka sumpah seranah dan maki hamun...tapi dalam hal ni korang kena fikir realistik...

Serius aku katakan yang pembangkang hanya tahu salahkan kerajaan dan ceramah sana-sini...dari segi pentadbiran dan memajukan negeri memang tak de satu hasil pun yang boleh dibanggakan...

Janji kata nak buat lebuh raya tapi senyap...itulah pembangkang...janji politik memang pandai...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

Sabar, jangan terus bangkang melulu. Cuba fahami betul2 maksud banner tu. Selama berpuluh tahun BN diberi mandat, kenapa baru sekarang kala hutang negara naik ke tahap tertinggi dalam sejarah, kala capital flight antara tertinggi di dunia (memalukan), BR1M diberi?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA