networkedblogs

Bersahabat..

UMNO - BERSATU BERSETIA BERKHIDMAT

Monday, April 22, 2013

Tahaluf Siyasi PAS Berjaya!!! Perjuangan DAP Sampai Ke Pintu Surau...Apa Kata Anda?


Inilah namanya Tahaluf Siyasi yang mana menampakkan kejayaan DAP bersetubuh dengan PAS...Pintu Surau sudah digegar...sama-sama kita nantikan kejayaan PAS mendidik Umat DAP seperti Karpal, Guan Eng, Kit Siang untuk peluk Islam...

Satu persatu keindahan Islam diragut...yang PAS pula macam lembu hanya tahu ragut rumput...apa DAP kata PASkata ok!!!haha

PUIH!!!!cuba kalau bendera MCA pacak kat masjid..agak2 apa puak macai meroyan???


Masihkah anda ingat peristiwa di atas?satu persatu kesucian Islam dan Melayu diragut...masih tidak sadarkah kita?tak heranlah logo DAP ditindih pada tulisan Al-Quran...Bangsat!

HE : DAP berani tampal poster kt Surau..kita tunggu pula bila agaknya Bendera PAS nak berkibar di tokong-tokong!!!

1 comment:

Anonymous said...

eluk begitu, biar perempuan DAP mengesahkan spendar putih Stopa Ali.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA