networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, April 30, 2013

TERBAIK!!! @AkuAmySearch Sokong Kempen BN @RazaliIbrahim #P146 @datoacmizal @azharbsulaiman @afdlinshauki @abby_abadi112





Pergh!terbaiklah Amy search kerana sanggup datang untuk sokong kempen Dato Razali Ibrahim Calon BN di Muar P146!!!

Sokongan otai rockers tanah air ini membuktikan bahawa ramai lagi artis bersama Barisan Nasional untuk memperjuangkan industri seni tanah air...

Macam ni pun masih ada artis kata BN sekat perjuangan artis ka?tu namanya tohmahan sesat tanpa usul periksa...

Baru saja masuk Parti Pembangkang terus kata perjuangannya dalam industri tanah air disekat..abis tu dah namanya artis bengong!mana laku!penerbit filem pun takut nak panggil...

Bukan apa!habis semua benda nak disalahkan UMNO Barisan Nasional...dedikasi ini khas buat artis seperti Aishah Abby dan Dayangku Intan yang kian merapu!!!

3 orang artis perempuan ni kenapa Abby tak bertanding?rasanya pun korang tahu yang dia lebih merapu dari yang lain!maklumlah dah pegang title janda...haha!

HE : ayuh sokong BN!industri seni negara lebih terjamin!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA