networkedblogs

Bersahabat..

Ku Mohon (Lebaran Aidilfitri)

Wednesday, April 3, 2013

TERKINI!!! Ceramah Anwar Di Johor Dimalukan Dengan Laungan 'Penipu!!!' & 'Putar Belit!!!!' HAHA!!! #TolakPR


Ceramah Anwar di Johor sebentar tadi telah diselingkan dengan laungan 'penipu' dan 'putar belit' telah mencerminkan bahawa rakyat Johor terus setia bersama BN dan menolak secara total tanpa WAS-WAS Pakatan Rakyat..

'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....
'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....

Jom layan video yang menunjukkan Anwar di Malukan dengan laungan penipu dan puter belit..haha...

'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....
'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....

Kalau tak ada angin takkan pokok boleh bergoyang...

Kalau tak ada sebab takkan orang laungkan PENIPU dan PUTAR BELIT!!!

'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....
'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....

jom layan!!!


'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....
'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....
'Penipu'.....'Putar Belit'.....'Penipu'.....'Putar Belit'.....


Khas untuk golongan MACAI (Mendengar Apa saja Cakap Anwar Ibrahim)


HE : haha...penipu.putar belit...buntut kolah nuar!!haha


8 comments:

Anonymous said...

Anak jati johor. .. Hidup BN

Anonymous said...

Yes. Dengan pendedahan ini telah membuat rakyat berpaling tadah dan terus menyokong tanpa berbelah bagi. Teruskan dengan artikel yang lebih menarik. Tahniah.

Anonymous said...

BE END UMNO...PENIPU....!!! RAKYAT...

Anonymous said...

BE END UMNO...PENIPU...!!! RAKYAT....

Anonymous said...

ceramah kt mana ni? Johor kt bahagian mana??? hahaha... padan muka dia!!!

Anonymous said...

BE END UMNO PENIPU..!! RAKYAT....

reena said...

Auta pakatan haram memang melumutkn otak pncacai nk cover niat jahat nk meruntuhkn negara, demonstrasi ganas, pembelit, pemaki, penipu, smua ada. Puak bengong ni rasanya stil dudok atas pokok, x prgi skolah sb tak sedar kemudahan yg disediakn. Tak bersyukur. Nk harapkn krjaan tangung smua, mana negarapun bleh hancur dan djajah smula. Moron je yg dok sokong Pelingkup Rakyat

nizam rusli said...

Buat malu BN je. Terjerit2. Terpekik2. Ajak debat tak berani. Simpan la telo tu..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA