networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Wednesday, April 3, 2013

Video Allah Izinkan @NajibRazak Beri Tazkirah Ringkas..Tak Kutuk Parti Pembangkang Pun!!!


DS Najib Razak kelmarin telah menziarah dan menunaikan solat Isyak bersama jemaah Islam di Masjid Jamek Sri Petaling..Beliau sempat membei tazkirah ringkas kepada semua jemaah..apa yang membanggakan aku..walaupun ringkas tetapi ianya padat dengan mesej tentang memakmurkan negara Islam...

Yang paling pentingnya, Najib tak ada sebut pun supaya jangan undi pembangkang iaini PAS khususnya..cuba kalau ceramah PAS..mahunya air ludah penceramah tempias ke muka hadirin dihadapan dik terlalu taksub sangat mengutuk UMNO...


HE : Kepimpinan melalui tauladan...kalau puak Macai tengok ni comfem tanduk keluar kepala nak cari ruang kutuk UMNO...terukkan!

3 comments:

Anonymous said...

babi blogger umporno!

Rumah Api said...

Semoga Allah memperkenankan doa Dato' Najib dan seluruh rakyat Malaysia yang mahukan keamanan dan kesejahteraan.

Walaupun Dato' Najib bukan ahli dalam bidang agama, tetapi kesederhanaan dalam pentadbiran menjadikan beliau popular di hari rakyat.

Saya kecewa dengan Anwar Ibrahim yang pandai berkata-kata dalam pengucapan tetapi kosong dalam kerja. Ustaz2 PAS juga banyak berceramah berdegar-degar tetapi tidak apa-apa sebenarnya.

Semoga Allah memberi kemenangan kepada Barisan Nasional, 2/3 parlimen dan menang semua negeri. Amin!!

Anonymous said...

AMIN.. Begitu lah yg kita harapkan.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA