networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, May 20, 2013

Beckham,Sir Alex Ferguson,Scholes & Jamie Charagher dh bersara.. @AnwarIbrahim jer yang tak jd bersara #FB keh3!!!


Biar gambar bicara sendiri..otai sukan bola sepak dunia spt Beckham, Sir Alex Ferguson, Scholes dan Charagher dah gantung but...tindakan mereka ni bagi memberi laluan kepada darah baru untuk jd star dan pengurus...

Tapi Anwar Ibrahim?UMNO BN pula difitnah punca dia tak jadi bersara...bagilah orang lain jd ketua pembangkang..Nik Aziz pun dh lepas jawatan Menteri Besar..

Tu baru janji nak letak jawatan kalau PR kalah dah mungkir janji..jika PR menang PRU 13 pn aku rasa banyak lagi janji takkan tertunai..jadi nak ngelak tunaikan janji mereka pasti akan guna modus operandi yang sama iaini salahkan UMNO Barisan Nasional...

HE : Takkan nak tunggu malaikat maut cabut nyawa baru terkial2 nak cari pengganti?haha!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA