networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, May 30, 2013

boNGOk R Bodoh Mengalahkan LEMBU!!! Minyak Dalam Perigi!!!Kahkahkah!



Ini namanya bodoh macam lembu...
Lembu pun tak bodoh macam ni....
Dalam perigi ada minyak V-Power...
kahkahkah!!!

Bodoh mengalahkan Lembu!!!
Ini minyak atau air yang berminyak?
Apa lagi letak lah kat kereta lembu puak BoNGOk R tu..
Tengok jalan macam Lembu atau tak!!!

Belum pernah sejarah tamadun manusia ada manusia bodoh mengalahkan Lembu...
Lembu boNGOk R...
Ini minyak jual sebotol serial...
Bodoh mengalahkan Lembu...

Lepas ni letaklah logo Petronas kt perigi tu...
Pam minyak isi dalam kereta Lembu..
Kahkahkah!!!







HE : minyak mentah (fossil fuel) atau petroleum adalah cecair gelap dan pekat yang juga dipanggil emas hitam.. Biasanya berwarna coklat gelap (pekat) atau hijau pekat... Kemudian ia akan ditapis dan disuling berulang kali.. Jadilah minyak yang kita nampak hari ni... Jadi cecair yang di dalam gambar tu mungkin air karat atau air keruh yang diambil dari telaga atau paip air kerana ia tidak pekat malah terlalu cair.

boNGOk Bodoh Mengalahkan Lembu!!!

7 comments:

Anonymous said...

indahnya bahasa dlam penulisan...

Anonymous said...

muka masing2 megah bergambar dgn "MINYAk " hahahah bebal punya manusia, tak sekolah ker???

Anonymous said...

Humm.. Puak2 ni terlebih sekolah kot..?

Anonymous said...

Hebat puak nih, orang lain minyak kena proses dulu tapi puak dia dapat minyak dah siap dah.Kalau nak menipu pun biar la cerdik sikit.Kalau gitu kan nampak sangat bodohnya!!kah!kah!kah!

Anonymous said...

Tengok lidah..daging lidah masak halia..rasa geli pulak....menjelir lidah...lidah bercabang

Anonymous said...

BEBAL BIN BODOH BIN BANGANG...WOIII MANGKOK AYUN KO BACA KE X MINYAK TU KENA G KAJI DULU SAMADA DR TANGKI BOCOR ATAU MMG DR PERUT BUMI..YG KO MEROYAN GILA KHINZIR NI PE HAL ???

Anonymous said...

NTH .BENDA X TENTU HUJUNG PANGKAL DAH MCM GILA BABI MENGUTUK ORG.BNDA BARU NK KAJI.MACAI.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA