networkedblogs

Bersahabat..

Di sini Lahirnya Sebuah Cinta | Merdeka 57

Sunday, May 26, 2013

Gambar Mantap Ustaz Azhar Idrus!!!Kawin Lagi BOH!!!KEMAH KEMING DOP SOYOK SIKIT PONG!!!!












Dalam diam mu ustak kemah..kawe nok blaja gn mung ustak..guane ilmu mu pakai sampai dapat kawin 3 orang...haha..

Bukan senang beb nak kawin 3 ni..kalau tak betul-betul maunya bercakaran sesama Isteri kita..tapi mu ustaz memang kemah keming!!!lawar pun lawar!!!

Bak kata pepatoh cantik luar DALAM boh!!haha

Tahniah aku nak ucapkan kepada Ustaz kita yang sorang ni...berita yang diterima :
Hari ini (26 May 2013), dikhabarkan Ustaz Azhar baru sahaja menikahi seorang gadis bernama Izyan berusia 27 tahun sebagai isteri ke-3 nya. Lihat dari mata pun boleh buat ramai lelaki jatuh cinta tapi jangan buat pasal nanti kena karate dengan Ustaz Azhar. 

Dikhabarkan, gadis bernama Izyan yang dinikahi Ustaz Azhar Idrus (UAI) ini adalah anak saudara kepada Tuan Hj. Omar bin Tahar iaitu Ketua Cawangan Keramat Permai AU1, Hulu Klang, Gombak. Hak perkahwinan ini juga boleh dikatakan telah pasti kerana telah dikongsikan sendiri oleh saudara Hafiz Hamidun yang kami ‘screenshot’ dari akaun Instagram’nya.
HE : Mu dengan Salleh Yaakop sama-sama kemah keming!!!mantap Ustaz!!Malam ni ceramoh manor Ustak?hihihi

11 comments:

Anonymous said...

Byknya duittt...meriahnya...mewahnya makan cantiknya bunga..cantiknya pinggan..kalah org biasa kahwin...

Kata kerajaan zalim..rakyat susah...boleh pulak kahwin 3...mampu pulak ya....tak lah kerajaan zalim sebabtu byk duit..

Anonymous said...

errrr.. muda lagi budak tu... kesian orang bujang malaysia,,,,

Anonymous said...

muda lagi budak tu,,cantik la jugak,,, hurm,, kesian lelaki bujang kat malaysia.. patut la ramai yang bujang... tapi tak mengapa la,, yang dah kawin tu asal mampu sudah la,,

Anonymous said...

Ustaz pun tak bagi peluang untuk org bujang....yg mana kow2 dia sebat dulu...yang sepatutnya dia bantu yang mmmmmm dia tak pandang pun...tak tahu lah ustaz pun bernafsu macam kuda...hehehehe kata org dia yg lebih.

Anonymous said...

beruntung beruntung, semua orang nak beri anak dara pada ustaz. Kawin lah ustaz....selamat kokcak,

Anonymous said...

saya sanjung keluarga ustaz...saya yakin ustaz seorng lelaki yang baik..sbb tu bini bagi kawin ramai...orang lelaki lain kena pandai jaga bini dan pandai cari duit kalu nak kawin ramai...kerana boleh ramaikan manusia berkualiti...yang tak mampu nak kawin tu tenguk diri dulu lu..laki lo ni kalu bini tak kerjo pun tak nak wat bini..betul dak?? dah la nak kawin dengan orang tino kejo , dia pulak tak kijo dan suka lepak dengan kawan kawan meeting projek besar..bini la kena cover prjek besar dia tu..

Anonymous said...

Emm yang ketiga ni tak yah tutup lampu, comel. :)

Anonymous said...

bodo lakeee.. base boddddooo.. deki uuu.. deki dop leh bini lawo.. bia ke die lah.. ssh ke mu org kee.. base org dop balajo tgii.. baljo tgi pon.. tak terdidik... terpelajr je.. malu weh brase... bse gong lake.. deki..uuuuu...deki...

Anonymous said...

Ini Ustaz kahwin kerana nafsu !!!!. Ceramah bukan main suruh pilih Ibu tunggal Konon Bantu masyarakat Dari masaalah sosial !!!!. Isteri tak cantik tak apa, boleh tutup lampu....
Tapi dia pilih yg sabaliknya. Ini Ustaz popular bukan uztaz sebenarnya. Ustaz2 yg dalam ilmu agamanya tak jual popularity !!!! Mereka diam berisi.
Ustaz ini untuk orang yg taksub saja !!!! Semua dia buat betul dn dapat pahala !!!. Pengikut dia membabi buat saja .

Anonymous said...

sepatutnya tunjuk contoh pd lelaki2 kat malaysia ni. nak poligami, kawinla dgn janda, ibu tunggal dan sbgai nya. bukan kawin anak dara. poligami utk pelihara kaum wanita. bkn krn nafsu. subhanAllah. hilang respect pada ustaz ni.

Anonymous said...

betol tu........aku pon gitu jugak dulu aku suka tp skrg tk lagi sebab ostad ni cakap tak serupa bikin bodoh baral bahlol kelabu asap ostad gi mampos lah kau ........

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA