networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, May 3, 2013

GAMBAR - #P146 Milik BN! Himpunan Anak Muda Bukti Sokongan Orang Muda Kepada BN
Biar gambar bicara sendiri - beginilah suasana ketika ini di Himpunan Anak Muar yang diadakan di Stadium Sultan Ibrahim..

Jumlah Anak Muda yang hadir biarlah anda saksikan sendiri..krang kalau aku nyatakan terkejut pula..Himpunan Anak Muda ini merupakan salah satu pengisian kempen Dato Razali Ibrahim di Parlimen #P146 Muar ini..

Banyak aktiviti telah dilangsungkan dari siang tadi hingga ke malam..Anak Muda ini siang tadi telah berkonvoi dan aktiviti yang dianjurkan ialah Autoshow,Konsert disamping memperkenalkan calon kepada Anak Muda Muar ini..

Peringatan,keseluruhan yang hadir adalah Anak Muda Jati Muar!!bukannya diimport macam ceramah pembangkang...


HE : Slogan sesuai untuk Himpunan Anak Muda ini ialah Anak Muda tak suka pakatan rakyat bukan kerana PR tak bagus..tetapi DRI lebih hebat dari pembangkang...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Berita dari gunung said...

PERINGATAN SEBELUM MENGUNDI:

MELAYU BERPECAH, MELAYU AKAN RUGI. KALAU SUKA BERDEMONSTRASI, NANTI YANG AKAN MATI ADALAH UMAT MELAYU DAN PASUKAN KEAMANAN MELAYU.

PENGANJUR DEMONSTRASI TIDAK AKAN MATI SEBAB MEREKA DUDUK JAUH-JAUH, RAKYAT JUA AKHIRNYA JADI TERBUAI, GHAIRAH, MELAMPAU,CEDERA DAN MATI.

MELAYU HARUS KEMBALI BERSATU DALAM BARISAN YANG KUAT KERANA BILA MELAYU LEMAH DAN BERPECAH, MUSUH AKAN BERSORAK. NEGARA KECIL SINGAPURA SEDANG MENUNGGU AKAN BERTEPUK TANGAN.

INILAH NEGARA ISLAM CONTOH SELURUH DUNIA,OLEH ITU BANGSA MELAYU WAJIB BERSATU ATAS RASA KESYURUKAN NIKMAT DAN RAHMAT ILAHI DIBAWAH BARISAN NASIONAL. KALAU ADA YANG TIDAK KENA DENGAN TINDAK TANDUK BARISAN NASIONAL, PARTI KOMPONENNYA DAN PEMIMPINNYA, KITA WAJAR BETULKAN SELEPAS INI.

UNDI BARISAN NASIONAL ATAS RASA KESYUKURAN..!!!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA