networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, May 10, 2013

GAMBAR !!! Pesawat Membawa Pengundi Hantu #PRU13 Dari Bangladesh Didedahkan.. @AnwarIbrahim

Setelah menyelidik dari pengikut taksub Anwar Ibrahim yang mengatakan rakyat Bangladesh diterbangkan dari Bangladesh semata-mata mahu memastikan kemenangan BN...

Aku telah menjalankan investigasi hari demi hari mencari bukti apakah benar dakwaan Anwar dan sekutunya ini..setelah menjalankan penyiasatan selama 5 hari..barulah aku mendapat bukti...

Semalam akhirnya aku mendapat satu kebenaran yang mana memang benar beribu-ribu pesawat telah dihantar untuk mengundi bagi memastikan kemenangan BN..

Lihat sahaja gambar di atas..jadi lepas ini Anwar tidak perlu melatah untuk menunjukkan bukti seperti mana dia melatah bila disuruh menunjukkan jam omeganya...

Di sini aku ingin membantu Anwar Ibrahim agar mengambil gambar ini dan print..buat 1 sidang media ekslusif bagi membukti rakyat Bangladesh telah digunakan dalam PRU 13 ini untuk memenangkan Barisan Nasional...

HE : Banyak tu pesawat dari Bangladesh ke Malaysia..patutpun BN menang..kahkahkah!!!

*korang pecaya?kahkahkah!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

cahaya pelangi said...

fitnah.. dan gambar edit. sibodoh manelah yg buat gambar ni..kah3..

Anonymous said...

tentu anuar melompat sampai kelangit dia dah dapat bukti. kah kah kah.

Anonymous said...

Pengundi hantu....WOWWW......
Ini alam jin.......hebat nampak antu.... WOWWW

Sapa yg pakai cincin nabi sulaiman ni... Semua makhluk nampak.....WOWWW

manusia tak nampak setan....setan nampak manusia......WOWWW.....WOWWW

hihihihihihihihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiii takut neraka sama sama etannnnnnnn......auuuuuu

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA