networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, May 23, 2013

Harga Minyak Turun 20 Sen Satu Langkah Suci BN.. #BNBagus


Pakatan yang berjanji nak turunkan harga minyak...BN pula yang tunaikan janji...Ron 97 turun 20 sen..oklah...

Walaupun aku tak pakai minyak Ron 97 tapi ini merupakan langkah suci kerajaan BN untuk membantu rakyat...

Jika harga Ron 97 naik Pembangkang komfem spin kata BN kejam..bila Ron 97 turun harga depa juga akan Spin kata rakyat tak pakai ron 97...

HE : Kalau dah dilahirkan dengan sifat membangkang, perut boncet macam MD Sabu pun nak salahkan UMNO BN!!!haha

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

hari tu naik 20 sen,
sekarang turun balik.

macai bute2 diperbodohkan

Anonymous said...

PR kata itu idea mereka yang ciplak.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA