networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Sunday, May 12, 2013

HOT!!! Facebook 'Isu Politik Semasa' Berjaya Buat UTUSAN Nak Saman Trooper Sesat Pakatan - @HarapanEsok Puji @rajaretorik




Syabas dan tahniah aku ucapkan kepada facebooker Isu Politik Semasa yang telah memudahkan kerja Utusan dan pihak polis untuk menyaman pemberontak siber Pakatan Rakyat yang menyebarkan berita palsu di internet..

Jika diamati gambar tersebut ternyata memang itu telah diedit secara haram bertujuan untuk memburukkan kredibiliti Utusan yang merupakan sebuah akhbar terhebat di Malaysia..

Untuk pengetahuan semua, ini bukan kali pertama pemberontak sesat media Pakatan Rakyat membuat berita seumpama ini..sebelum ini pun mereka pernah lakukan perkara yang sama dengan mengeluarkan gambar Datin Seri Rosmah bersama Cincin dengan tertulis 'Menabung Dari Kecil'..itu pun fitnah sesat mereka...

Datin Seri Rosmah yang tidak berdosa pun jadi mangsa trooper bangang pakatan.
Aku pun tidak berapa kenal sangat dengan admin IPS ni..dengar cerita nama manjanya 'Anwar Kunyit'..biarlah siapapun namanya admin IPS..yang penting, Pemberontak Upahan Pakatan ini perlu dikenakan hukuman sekeras-kerasnya...

Jika perlu hukuman sebat..sebat jer supaya dapat beri pengajaran kepada puak pencacai murahan pembangkang dari terus menyebar fitnah dajjal!!!

HE : Tabik Spring sama IPS!!!Tahniah keran berjaya membogelkan pemberontak siber dajjal pakatan haramjadah...

1 comment:

Anonymous said...

Yaa SEBAT SEBAT tak kan anak melayu aje kena hukum kerana emak bapa mereka undi BN

Yahoooo SOKONG ASYIK DEPA AJE SAMAN.....

(terawang dari jauh menangis belakang pintu air kencing bukan meleleh lagi dah memancut )

KURANGGGGGGG AJAR

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA