networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, May 7, 2013

Isu Blackout Hanya Fitnah Pembangkang...




Petugas pun tak ada kata blackout..tapi depa kata blackout..semata-mata mahu wujudkan sentimen BN tipu...Anwar tipu kata nak letak jawatan kenapa korang tak bising?

Isu bangla..ada nampa bangla tak masa korang p Undi?tu pun penipuan mereka...PR banyak tambah kerusi sebab lakukan penipuan besar-besaran..aku kesian makin ramai yang tertipu....

8 comments:

Anonymous said...

TAKDE PULAK BANGLA UNDI KT TEMPAT SAYA..DARI BAU BADAN PN KITE DAH BOLEH TAHU DIE BANGLA....RASANYA ISU BANGLA N BLACKOUT NI TK MASUK AKAL...ATAU LEPAS NI KLU NK PILIHANRAYA KNE NYANYI LAGU NEGARAKU DULU...LOL

Anonymous said...

kalau ada melayu islam pun sanggup menipu tweet pkl 7pm kata pr dah menang (walhal bohong adalah berdosa), apalah sangat bagi puak kafir harbi ni nak menipu. depa bukan tahu dosa pahala, cuma right or wrong. right, as long as you never get caught.

Faizal Rahim said...

salam, mmg blackout pon. kenapa mesti blackout..banyak tempat.hmm lepas tu kiraan undi terus berubah..tolong lah telus SPR..jgn kira tempat sendiri, tempat org lain pon kena la amik kira sama..

Faizal Rahim said...

ye ker xder blackout? spr tu komrn kat tempat dia kira, kat tempat lain mmg blackout? byk tempat kot, di sabak bernam, di putrajaya, di sri serdang dn byk lagi. mmg ada blackout sekejap..lepas tu kiraan undi terus berubah. hmm..spr sila telus dn jalankan sisatan..SPR kan adil mcm polis jgk, jgn calarkan kredibiliti SPR..

Anonymous said...

sejak bila pla d putrajaya ada blackout? sbb bn menang trus serkap jarang

Anonymous said...

ko faham x apa itu pooling & counting agent? ko penah terlibat x dgn pooling clerk spr? dr statement kau yg x msk akal mmg kompom ko x penah terlibat... kalau x percaya sistem get involved... next election maybe pls la dr ko hentam kromo blackout pastu jumlah undi berubah kamon laa... setiap saluran ada senarai pengundi contoh saluran 1 ada 1000 nama no kp dsbnya... ehh mls la aku nk taip buat kontot jari je bkn kp phm atau nk terima senang ckp tu dah kalah tu ngaku jelah... loserrr boooooo

Ahmad said...

Nampak sgt Faizal Rahim melayu bodoh yg amat mudah diperbodohkan atau ditipu. Klu ada blackout pun camna nak tipu kiraan. Entah2 Faizal ni tak daftar sebagai pengundi pun,saja aja nak melolong kat sini cari glamer dgn tunjuk kebodohan. En cuba kau cerita sikit camna nak tipu undi masa kiraan tu

Borneo Bullet said...

Logiknya jika benar ada pengundi hantu, merekalah yang memenangkan calon-calon parti Pakatan Rakyat ini. Kenapa bila kemenangan di pihak mereka, tuduhan itu tidak terpakai?

Borneo Bullet

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA