networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, May 3, 2013

Kes Video Lucah Izzah - Wan Azizah Sahkan Itu Anaknya?


Wa baca kat blog Keris7Lok tadi pasal blog Wan Azizah yang tulis pasal anak dia. Dia tulis macamni :


Wa baca dan pahamkan tulisan yang sangat sedih daripada Wan Azizah. Lepas tu tak lama lepas orang dah keluarkan pasal rintihan Wan Azizah, tiba-tiba kawan wa cakap Wan Azizah keluar kenyataan melalui twitter yang kata blognya kena hack.





Lepas tu anak dia pulak si Izzah tweet kata ini penipuan BN. 




Ini yang wa musykil gila! Keluar kenyataan kat blog lepas tu umum kata kena hack. Tak lama lepastu tuduh ini penipuan Barisan Nasional. Apa sebenarnya yang sedang dilakukan? Wa rasa ini semua permainan kotor PKR yang nak naikkan semula nama Izzah. SELANJUTNYA SINI

1 comment:

cahaya pelangi said...

ye boleh abaikan je... untung pensyarah tu sudah terlepas... lega rasanya tidak akan diambil tindakan.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA