networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Monday, May 27, 2013

Pesanan Ustaz Azhar Idrus Untuk Pasangan Yg Belum Kahwin #Blackout

Carilah calon suami atau isteri yang boleh membahagiakan kamu..tak comel tak apa..boleh tutup lampu...-UAI

Selamat malam untuk uai...pesanan ni harus diambil perhatian kepada semua pasangan...kalau pasangan comel tu hak kamu nak buka lampu atau tak...

Tak comey kalau asik black out pun tak bahagia juga...hihi...

HE : Aku nak tidur..bilalah nak tambah kuota bini...risau juga Isteri meradang...niat dalam hati tu ada...doakan aku ya...moga2 betambah isteri betambah rezeki...amin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

ustaz tak tidur seminggu sbb dapat kelape muda.. kt kg saya ada janda anak 7.. hidup yg daif. boleh ustaz jadikan bini no4? itu baru betul ikut sunnah Nabi...

Anonymous said...

Anak 7 tak muat ferari...nampak gaya kena beli bas....ada lesen bas ke...

Oooo kaya byk duit...kata kerajaan zalim.....

Wedding.......high class...pinggan mewah

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA