networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, May 5, 2013

TERKINI : Undi Bukan Lagi Rahsia! 1 Undi Akan buat MB @Khalid_Ibrahim Tersungkur!!! #PRU13 #JomBertindak

Sekarang ini sedang berlangsungnya proses pembuangan undi bagi bagi setiap Parlimen dan Dun yang mana akan berakhir tepat jam 5 petang...

Dari pemerhatian secara rawak...BN tiada masalah untuk menang PRU 13 ini dengan majoriti mudah!

Masyarakat Cina yang dikatakan menyokong DAP sebenarnya tidak ramai mana...ini suara yang disampaikan oleh masyarakat Cina sendiri...jika hendak dibandingkan dengan sokong masyarakat Cina kepada MCA dan Gerakan ternyata kemampuan DAP belum setanding kedua-dua parti komponen BN ini..

Ada juga desas-desus mengatakan dakwat kekal masih tak kekal..jawapan aku mudah jer...kalau niat tu nak padamkan dengan apa cara sekalipun akan hilang..marker yang sifatnya permanent tu pun boleh hilang...

Jika benar dakwaan ini..kesilapan pada pihak SPR kerana tidak mencalit kesepuluh-sepuluh jari kaki dan tangan..jika SPR buat cara ni mestinya orang susah nak padam...

Dimaklumkan bahawa, pembangkang sedang merancang akan melakukan rusuhan..tujuan mereka adalah :

1. Nak tunjuk kita dan spr mengelat hingga menyebabkan mereka kalah. Kita kena tunjukkan ahead bahawa kita menang sebab kesalahan mereka.

2. Sham Rais nak mulakan himpunan dan rusuhan di putrajaya dengan mula tutup jalanraya ke sana dari tengahhari sprti di jangka.

HE : apapun sama-sama kita panjatkan doa kepada Allah SWT supaya BN menang dan merintah negara...amin...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Faizal Rahim said...

wow sedap nyer tajuk cerita anda..apeda macai

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA