networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, June 13, 2013

MP Bakri Layak Jadi Ketua Pembangkang!!! #Blackout505 : Kit Siang Bakal Melepas Jadi Ketua Pembangkang...Anwar U-Turn Tak Jadi Boikot Parlimen.


"Ku harapkan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari'...mungkin inilah yang sedang menghantui diri Kit Siang yang mana Anwar Flip-Flop dalam keputusannya untuk boikot jadi ahli parlimen...Kejap kata tak nak...kejap kata OK!!!

Bab Anwar boikot tu lantak p lah...tu urusan dia..dia nak boikot ka..tak boikot ka...masih ada lagi yang layak jadi Ketua Pembangkang...Negara tak musnahlah kalau Anwar tak jadi Ahli Parlimen Pembangkang...

Dalam keadaan Anwar mengmumkan boikot..mungkin Kit Siang sudah berkira-kira yang dialah calon terbaik untuk jadi ketua pembangkang...tapi dia pun boikot...siapa yang layak?
Menurut Speker Dewan Rakyat, Tan Sri Pandikar Amin Mulia, hanya seorang sahaja ahli parlimen dari pembangkang yang hadir pada sesi taklimat tersebut iaitu Ahli Parlimen Bakri dari DAP, Er Teck Hwa.
HE: Kalau hendak dikira kredibiliti...Er Teck Hwa lah yang selayaknya jadi Ketua Pembangkang...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA