networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, June 12, 2013

@Shook1974 Seorang Lelaki Maskulin..Saya Suka Fitnah @UnitMediaBaru ?!!

Susah juga bila lelaki maskulin mcm shook ni...ibaratnya dia perlu lakukan sesuatu supaya dikenali ramai...balun mana-mana pihak tu lantak lah asalkan popularitinya dengan mencari salah pihak lain harus dipertingkatkan...

Tapi sayangnya dia betul-betul tersalah tempat yang mana telah berlaku tidak adil dengan mengkritik peranan Unit Media Baru..kalau dia fikir mengkritik secara membina..dia wajar kritik juga blogger BN yang lain..apakah dia lakukan?

Kalau hendak berfikiran mahu mengkritik tu saranan aku perlulah adil...bukan hanya meletakkan salah dan silap secara TOTAL kepada Unit Media Baru yang kononnya gagal membawa kemenangan kepada BN...

Sebagai orang luar, Shook perlulah bertanya sendiri pengerusi UMB, Tun Faisal atau mana-mana pihak yang pernah bekerjasama dengan Unit Media Baru...bukannya membalun sesuka hati..

Kami sebagai blogger UMB bukannya blogger yang xde game plan untuk menyerang dan mengatasi perang persepsi pihak lawan...

Tapi shook tidak lakukan semua ini...mungkin kerana iblis yang ada dalam dirinya menyekat usaha untuk bertanya..maklumlah...diri tu perasan maskulinlah katakan..semua orang tak kacak macam dia...

Untuk tahu kronologi lanjut boleh rujuk : http://yuseriyusoff.blogspot.com/2013/06/siri-bercakap-dengan-shook1974-kaki.html?m=1

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA