networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, June 22, 2013

TERKINI #BLACK505 #PdgMerbok622 : 10,000 Sudah Berhimpun!!!


Seharusnya UMNO Barisan Nasional takut akan kebangkitan rakyat!!!UMNO BN sudah takut dengan suara rakyat..nah saksikan kebangkitan rakyat Black 505 Padang Merbok...

Kezaliman penindasan untuk rakyat bangla 40 ribu perlu ditegakkan!!!UMNO BN sudah goyang lihat gambar himpunan Aman Black505 ini!!!

Kahkahkah3!!!

Kahkahkah3!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Anonymous said...

admin kaki mabok. bodoh piang. guna gambar tomorrowland.

Anonymous said...

kahkahkahkahkahkah...kuhuukkk, ambooiihhh, sampai batuk punya gelak, boleh gi mampus la sapa nak demo kt padang merbok, saja cari penyakit, melayu bebal, bodoh tak boleh ditegur...baghal ...lagi semak aku tengok campur dengan jerebu nihh

Anonymous said...

itulah bodoh piang..sindiran pun tak faham...Umno dah takut tengok gambaq ni bukan padang mabok mcm hang..adohaiiiiii sindiran pun tak fahammm....maaf la ye jgn marah

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA