networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Saturday, June 22, 2013

TERKINI Dari Padang Merbok #Black505 Catat Kehadiran 100,000

Hiase



Gambar ini diperolehi daripada sahabat blogger dari utara McTheory...apa yang aku lihat semacam perhimpunan dijangkakan petang ini tiada sambutan langsung..mungkin puak setan haram jadah ini masih lagi tidur dengan air liur basi pun tak lap lagi...

Puak setan haram jadah ini dijanjikan syurga pada hari ini jika mereka mati syahid...bodoh betul...belajar habiskan dulu..apa beza syahid dunia dan syahid akhirat...tak semestinya syahid dunia akan syahid akhirat..itu pun puak sial pas tak belajar ke?

jom baca sini

HE : Puak black 505 manusia bodoh...100,000 semut..kuman dan serangga... :p

6 comments:

AktivisKepayangJr. a.k.a AKJr said...

Salam admin, Mohon Dipautkan Blog http://aktiviskepayangjr.blogspot.com/ ke blog list.. terima kasih

Harapan Esok said...

Terima kasih aktivis...malam nanti insya'allah sy akan pautkan...sekarang tengah mencing...

Harapan Esok said...

Mancing

bakri saharuddin said...

sila kemaskini.. jgn ambil gambar masa org xde!

Anonymous said...

try baca kat www.mstar.com.my

ramai juga depa berhimpun sebab orang KL asyik kerja sekali segala mau juga depa nak kena ketuk ke main ayer

Anonymous said...



tengok www.mstar.com.my depa pakat himpun tetapi adakah ramai berhimpun kat Masjid Negara tu semua pi Solat Zohor

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA