networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, June 20, 2013

TERKINI : Jerebu Kritikal di Johor!!!Elakkan Aktiviti Luar Rumah..Jangan Sertai Demonstrasi Pembangkang #Blackout505 !!!

Maklumat dari sahabat aku di selatan mengatakan keadaan jerebu di Johor memang tersangat kritikal...ada yang sudah mengalami batuk-batuk..tekak kering...

Daripada maklumat yang diterima Jabatan Alam Sekitar menunjukkan bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) di beberapa kawasan di MELAKA masih di bawah paras tidak sihat -- dengan bacaan antara 117 dan 134.

Kualiti udara di Muar dan Kota Tinggi, JOHOR semakin buruk. Di Muar, bacaan IPU dicatatkan melebihi paras bahaya iaitu 352. Manakala di Kota Tinggi, IPU yang dicatat ialah 222.

Sebarang maklumat boleh rujuk JAS di talian 1800882727

Elakkan aktiviti luar rumah..jangan sertai demonstrasi!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA