networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, June 19, 2013

Tragedi Kebakaran Besar Kampung Datu, Sibu!! Ayuh Salurkan Bantuan!!!


Kampung Datu adalah antara kampung tertua di Bandar Sibu..petang tadi pnduduk dikejutkn dengan tragedi kebakaran yang paling teruk dalam sejarah kampung-kampung di Sibu..

Di kesempatan ini, aku ingin memaklumkan kepada mereka yang ingin menyalurkan sumbangan kepada mereka yang terjejas dalam kejadian kebakaran besar Kampung Datu; bolehlah berbuat demikian melalui Tabung Bencana Nangka; dan berikut adalah maklumat akaun tersebut:

TABUNG BENCANA NANGKA
Bank: CIMB Bank
No. Akaun : 1107-0001376-20-5

Semoga dengan sumbangan anda,sedikit sebanyak akan membantu mengurangkan kesukaran yang dialami oleh mereka yang terjejas.

Hebahkan kepada semua yang berada di luar kawasan Sibu!

HE : Kampung ini dengar khabarnya majoriti umat Islam...alahai sedihnya..tatkala kita umat Islam bakal menyambut kedatangan ramadhan mereka diuji...ayuh bantu mereka..Air mataku menitis....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA