networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, June 2, 2013

Video Insiden DI Stadium Pahang..Pahang vs #JDT




U all saksikanlah sendiri..siapa yang punya angkara...oklah malas nak cakap banyak...game pun dah tamat...jadi lepas ni hati-hati...kesian kat budak-budak tu...caw!!!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA