networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, July 9, 2013

2 Kejadian Guru Ditembak Di Kelantan..Seorang Ragut Nyawa...Al-Fatihah Cikgu Hashim

Seorang Penolong Kanan Hal Ehwal Murid Sekolah Kebangsaan Beris Panchor, di sini, maut ditembak sebaik keluar dari pintu pagar sekolah berkenaan, kira-kira jam 2 petang tadi.

Mangsa, Hashim Mat Zin, 43, yang juga guru mata pelajaran Muzik ditembak ketika memandu kereta Mercedez Benz untuk pulang ke rumah selepas habis waktu persekolahan.

Mangsa sempat memandu kira-kira 300 meter selepas ditembak tiga kali dan berhenti di sebuah rumah berhampiran sekolah berkenaan sebelum meninggal dunia.

Siasatan sedang dijalankan untuk memberkas suspek dan mengenalpasti motif pembunuhan.

Kira-kira empat hari lalu, seorang guru Mat Zaki Hashim, 35, dari Kampung Tualang, Bunut Susu, Pasir Mas cedera di bahagian leher juga selepas terkena tembakan daripada mereka yang tidak dikenali.

Guru tersebut dilaporkan berada dalam keadaan stabil selepas mendapat rawatan di Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) di sini.

HE : Al-Fatihah Cikgu Hashim..mati ditembak di bachok.sekrg musim cikgu ditembak...beberapa hari lepas pn ada kes guru ditembak di leher di pasir mas...juga di Kelantan...semoga guru-guru di Kelantan lebih berwaspada...negeri lain juga...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

Bayangkan kalau puak kapir harbi yang kena tembak...tak cukup tanah polis, UMNO, Melayu bahkan Raja-Raja dihina dan dikeji oleh puak kapir harbi. Siap bakar lilin dan baring atas jalan...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA