networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, July 21, 2013

Gambar @AnwarIbrahim Dah Taubat...Alhamdulillah..

Bukan men lagi sejak kebelakangan ni puak cai mainkan gambar Anwar di mekah..tak tahu apa niat mereka..mungkin mereka nak war-warkan bahawa Anwar Ibrahim kini individu suci di Malaysia...

Nak taubat di bulan mulia ni aku amat alu-alukan lebih-lebih lagi individu tersebut ialah Anwar Ibrahim..tapi cai-cainya pula tidak sudah-sudah mengagung-agungkan..tak takutkan jadi riak?

HE : Tahniah Anwar Ibrahim..akhirnya dah taubat juga...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA