networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, August 19, 2013

Kekacauan Mesir Bukti Mekah Telah Dikepung Yahudi Secara Terancang...Hinanya Sistem Demokrasi....

Buat renungan bersama. Wallahualam.

Ketika ini seluruh umat islam didunia menumpu perhatian pada krisis di Mesir dan Syria. Tetapi sedarkah kita bahawa ini adalah episod terakhir permainan Dajjal sebelum beliau membuka Fasa berikutnya. Tahukah anda,sasaran yang mereka idamkan bukanlah Palestin,sebaliknya MEKAH dan MADINAH. Dan Tahukah anda MEKAH dan MADINAH kini telah dikepung secara sistematik oleh Zionis (Israel)dan sekutunya Syiah (Iran) bermula dengan ;

- TURKI Uthmaniyah yang ditumbangkan dan Jatuh ketangan Puak Sekular Ekstreme, walaupun kini diperintah Pemimpin "Islamik" Erdogan, Hakikatnya beliau hanyalah Puppet yang hanya bersuara tapi tidak bertindak kerana dikekang Pengikut Setia Attaturk.

- PALESTIN yang sebelum itu makmur dibawah pemerintahan Uthmaniyah ditawan mudah puak kufar sebelum diserahkan pada Zionis.

- IRAQ satu2nya negara yang lantang mempertahankan Palestin secara ketenteraan diceroboh dan diranapkan, USA dan negara Salib dan Bantuan sulit dari Syiah (IRAN).

- AFGHANISTAN negara mundur yang memiliki hasil bumi paling kaya didunia dirampas oleh USA hasil bantuan Syiah (IRAN) dan segala hasil buminya disalur pada Zionis (Israel).- LIBYA pimpinan Ghadaffi merupakan musuh ketat Negara Salib dijadikan bahan Eksperimen untuk mencetuskan "Arab Spring". Rakyatnya dihasut untuk "BANGKIT", dibantu dengan "Bersungguh2" oleh Tentera Salib (NATO).

- SYRIA adalah sasaran sebenar Operasi Arab Spring yang dirancang Zionis kerana sudah tertulis dalam kitab2 lama Yahudi bahawa Syria adalah medan perang Armageddon melibatkan Mesiah(Dajjal) dan Al-Mahdi.

- MESIR walaupun "DISERAHKAN" kepada Dr Morsi dari Ikhwanul Muslimin,kemudian dirampas semula oleh Tentera Firaun moden pimpinan Syiah dan Zionis bertujuan menimbulkan kemarahan tak terhingga Umat Islam supaya tercetusnya Armageddon dengan segera.

LIHATLAH, DIPETA SEMUA NEGARA DISEKELILING MEKAH DAN MADINAH TELAH DITAWAN DENGAN SISTEMATIK. Diakhir Zaman juga sudah tertulis dalam hadis bahawa Tempat Suci umat Islam iaitu KAABAH akan diruntuhkan oleh LELAKI dari HABSYAH diberi kepercayaan memerintah Rom.

SIAPA LELAKI HABSYAH INI?
Semua sedia Maklum. ROM dizaman moden sekarang sudah berhijrah dan kini dikenali sebagai USA melalui sejarah panjangnya dan satu-satunya lelaki Habsyah (kulit Hitam) yang memerintah ialah Presiden terkini mereka iaitu BARRACK OBAMA.

Ciri-ciri Obama juga mirip seperti yang digambarkan Rasulullah mengenai lelaki Habsyah yang meruntuhkan Kaabah melalui Hadis Riwayat Al-Bukhari dan At-Tabrani : 'DI ANTARA TANDA-TANDA AKHIR ZAMAN IALAH BILA MASA KAABAH AKAN DIRUNTUHKAN DAN PELAKUNYA SEORANG LELAKI BERKETURUNAN HABSYAH YANG DILANTIK MENJADI PEMERINTAH ROMAN.' SUBHANALLAH.

Kredit : Linda Nor

HE : Bersatulah wahai umat Islam..tidak ada gunanya berkelahi...demonstrasi bukan memberi kebaikan tapi merugikan umat Islam...kita bergaduh sesama sendiri kerana Demokrasi!!!puih!!!korang sedar tak siapa yang perkenalkan Demokrasi?mereka dah kaji awal lagi...dengan Demokrasi..maka Islam boleh diperalatkan....fikir-fikirkanlah...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

M. farhan said...

tinggal menunggu waktu saja.. semoga kita semua dapat kembali ke jalan Allah yang sebenar2nya setelah sblmnya banyak berbuat dosa. wallahu a'lam bis shawab

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA