networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, August 19, 2013

Melingas Md Sabu Dapat Gelaran Datuk...kah3!!!

Bukan main comel lagi senyuman Md Sabu apabila dapat menimang cucu pertama...

Kesian kt bayi tu apalah nasib dia bila besar nanti..jangan masuk syiah sudah ler...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Anonymous said...

Artikel yang bagus, dalam masa yang sama kita kena ingat pasal Azeez Rahim ni , beliau tak layak jadi Pengerusi Tabung Haji . Kita tak nak kuasa di salah guna sewenang-wenang . Tabung Haji dah banyak skandal sebelum ni , Azeez pun cerita masa jadi CEO kat Tabung Haji pun tak habis lagi . Jangan biarkan duit rakyat pendeposit Tabung Haji disakau , ini lah jadi nya kalau orang tak layak dijadikan Pengerusi Tabung Haji , Azeez Rahim wajib berundur jadi Pengerusi Tabung Haji , mohon pautkan link http://no2azeezrahim.blogspot.com/ untuk pembongkaran cerita azeez rahim.

Anonymous said...

Jgn layan atau baca posting setan bertangan manusia kt atas ni. Entah apa dendam setan sekor ni tk habis2 dgn posting kutuk Azeez. Tk pula dia mau kutuk Nazri Aziz ke, Nik Najis ke.. yg byk buat dosa pd rakyat.. merata blog dia post. Semoga Allah balikkan apa yg ko ckp pada Azeez tu pd ko dan ktrnan ko Anon 1.47pm!

Anonymous said...

Atok Syiah.. abeslah cucu die.. nnt di Syiah kan mase tahnik (belah mulut).. atok kaki betina sudah dapat cucuuuuu... hahaha..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA