networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, August 3, 2013

Panas!!! 2 Video Guru Rotan Pelajar!! Tauladan Buat Ibu Bapa...


Mungkin terlalu berang dengan tindakan segelintir ibu bapa yang kerap membuat laporan polis apabila anak mereka mengadu bahawa mereka didenda di sekolah, seorang guru telah membuat dan melakonkan 2 buah video yang sememangnya satu sindiran buat ibu bapa yang sekarang ini menjadi-jadi memanjakan anak mereka...

Ibu bapa sekarang memang amat percaya 100% anak mereka.betul ke salah ke tanpa soal siasat...apa sahaja aduan oleh anak itulah 100% betul..situasi ini amat berbeza dengan zaman aku sekolah dulu...dulu kalau kita mengadu dekat ibu bapa yang kena denda di sekolah comfem mak bapak tambah lagi..sekarang tidak....

Dengar jer anak mereka kena denda..terus bawak anak ke balai polis untuk buat laporan....percaya sangat anak mereka..jom layan video terbaik di bawah ini!!!

HE : Sabar jelah chekgu2 sekalian..hihi

1 comment:

Jane Duncan said...

Aku ulang banyak kali, anak-anak yang di denda disekolah kerana tiada disiplin, atau tidak melakukan tugasan, tetapi membawa balik cerita kepada ibu bapa mereka bahawa mereka dipukul tanpa sebab munasabah dan ibu bapa pula segera melatah , dan mengikut karenah anak mereka sahaja, sebenarnya menempa kegagalan masa depan untuk anak mereka!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA