networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, August 14, 2013

PANAS Menjelang #TandaPutera !!Ayuh Sertai Kami Kempen Pakai Songkok!!! Sebarkan!!!

https://www.dropbox.com/s/2a51dkuxktte376/Kempen-Pakai-Songkok.png
(link download)

Kami bersama 15 page lain melancarkan 'Kempen Pakai Songkok' untuk hari penayangan Tanda Putera pada 31 Ogos 2013, Sabtu ini di Pawagam Kuala Lumpur. Lokasi Shopping Mall akan diupdate kemudian kerana kami masih berurusan dengan Pengurus Pawagam untuk mendapatkan tempat seat yang paling banyak/luas supaya kita semua mudah berkumpul dan yang paling penting kita dapat tayangan masa yang cantik/fixed supaya mudah anda semua book online/membeli tiket awal untuk 31 Ogos 2013 ini (tiket wayang tajaan sendiri). Anda semua diminta berkumpul 30 minit sebelum tayangan bermula di pekarangan wayang/tempat menunggu wayang supaya kita dapat mengenal antara satu sama lain dan dapat kita bertegur sapa.

Jadi pada hari penayangan nanti, kita semua akan berlegar-legar dengan memakai songkok di tempat menunggu wayang, baik yang sedang membeli tiket memakai songkok, membeli makanan wayang memakai songkok, sedang menunggu di perkarangan memakai songkok. Dan kita akan tangkap gambar bersama-sama sebelum/selepas wayang untuk kita postkan di FB nanti. Jadi mulai hari ini semua bersiap sedia untuk book online/beli tiket awal yang akan kami umumkan Lokasi Shopping Mall dan masa penayangan dalam masa terdekat. Jika anda malu untuk memakai songkok dari rumah pada 31 Ogos 2013, tidak mengapa kerana anda boleh simpan dahulu di beg silang dan pakai sahaja apabila anda sampai di tempat Pawagam Kuala Lumpur yang akan kami umum dalam masa terdekat ini.

Kami juga memohon pada anda yang tinggal di negeri lain, jika tidak keberatan dan mampu, silalah datang ke Pawagam Kuala Lumpur yang akan kami update nanti. Kepada yang tidak dapat turut serta ke Pawagam Kuala Lumpur, jika anda berani untuk pakai songkok pada 31 Ogos 2013 ini di negeri anda, anda boleh turut serta untuk memakainya di Pawagam berdekatan kawasan anda. Cuma kami bersetuju memilih di Pawagam Kuala Lumpur kerana ia mudah sebagai pusat perjumpaan.

Tarikh: 31 Ogos 2013, Sabtu
Tempat: Pawagam Kuala Lumpur
Masa: Slot tengah hari - petang
***Berkumpul 30 minit di pekarangan wayang/tempat menunggu wayang sebelum bermula masa tayangan
***Sentiasa bersedia untuk membuat membuat tempahan awal seat wayang selepas kami umumkan lokasi tempat dan masa.

Tujuan kita beramai-ramai memakai Songkok adalah untuk memperingati jasa jasa Askar dan Pejuang Melayu yang telah mempertahankan Tanah Melayu ini, sesuai dengan pemilihan tarikh 31 Ogos 2013 sebagai Hari Kemerdekaan Tanah Melayu. Walaupun tarikh pertama penayangan adalah 28 Ogos 2013, tetapi 28 Ogos 2013 dilihat kurang sesuai kerana ianya hari bekerja. Kami pasti dengan pengumpulan orang Melayu kali ini, pasti akan ada pihak disana yang tidak suka kita berkumpul memakai Songkok dan mereka pasti akan panas dengan tindakan kita untuk bersatu ini. Antara Page yang membuat kerjasama usaha ini adalah:

1. Saya Sayang Tun Dr Mahathir Mohammad
2. Boikot Barangan Cina DAP
3. Anti Pakatan Rakyat
4. ANTI Semua Salah UMNO - ASSU
5. Anti Bersih
6. Kami Sokong DAP Diharamkan Seumur Hidup
7. Kuasa Pembeli & Pengguna Melayu Islam - KPPMi
8. Media PJ Selatan
9. Melayu Islam Bersatu Boikot DAP & Kroni
10. Kami Sokong Buletin Utama TV3
11. Persatuan Mukabuku Pulau Pinang
12. Gerakan Memperkasa Ekonomi Melayu - GAMEM
13. Analisi Politik Terkini
14. Ini Kali Lah Gabung
15. Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary Idola Kami

CLICK SHARE untuk menjayakan kempen ini!
CLICK SHARE untuk menjayakan kempen ini!
CLICK SHARE untuk menjayakan kempen ini!

____________________________________________

***dalam masa seminggu lagi poster baru akan diinbox balik pada bro untuk tempat pawagam, berkemungkinan adalah di GSC mid valley, kerana tempat nya besar tapi jangan BAGITAU DULU. tunggu FINAL POSTER dan maklumat dari page SSTDM dulu. pengurusan ini dibuat dibawah kendalian page SSTDM dan mereka cuba untuk menjemput orang penting pada hari kita berkumpul nanti. So ni kira poster TEASER ar, bagi war2 kan dulu dalam masa dua minggu ni... nanti saya akan inbox lagi POSTER FINAL bila dah confirm tempat pawagam kl yang mana dan masa.

***harap post ini dapat 'pinned post' dalam 12 jam atau 24 jam,dan kita akan buat pengulangan post setiap 3 atau 4 hari serentak(tak kisah waktu yang berlainan). diminta Blog anda dan blog rakan rakan anda juga update di blog mereka dengan tajuk2 yang sensasi serta panas mengenai kempen ini. Ini adalah aktiviti pengumpulan page page underground buat pertama kali. jadi kita semua akan cuba sebaik mungkin. dan potensi yang telah dianalisis oleh page SSTDM adalah tinggi untuk berkesan kita jayakan kempen ini.. jika setiap 3,4 hari kita repeat post yang sama dan kita 'pinned post' kan posting ini dalam 24jam. pada yang akan datang, bawak kawan-kawan rapat untuk tengok sekali. Pada yang kreatif untuk buat video pasal kempen kita digalakkan.

Pastikan anda semua tidak lupa update kempen ini juga di:
Twitter
Blog
Facebook account
Group-Group FB

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA