networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Friday, August 16, 2013

Pesanan Tunku Abdul Rahman Pada Hari Merdeka... #Merdeka56


Merdeka... 

Merdeka... 

Merdeka... 

Merdeka... 

Merdeka... 

Merdeka... 

Merdeka... 

Dahulu rakyat negara kita bangga mengecapi erti kemerdekaan...sekarang?kemerdekaan dihalusi dengan rasa benci..kerana apa?kerana politik... 

Selamat Hari Merdeka...mungkin terlalu awal...tapi tidak salah... 

HE : Tak sabar rasanya nak tengok logo hari Merdeka tahun ni... :) 




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA