networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, August 23, 2013

Simbol #R4BIA Yang Perlu Dibetulkan...


Mohon penyebaran atas gambar ini terutama sebar kan lah untuk adik-adik kita yang masih bawah umur yang masih tidak tahu apa-apa dan mudah terikut-ikut.

Saya perhatikan ramai pengguna facebook menggunakan gambar sebelah kiri bertulisan KALIMAH TAUHID,saya berasa bertanggung jawab untuk memberitahu :

Kalimah tauhid itu di sertakan dengan satu jari (seperti gambar kanan) bukan 4 jari.Ketika mengucap kalimah syahadah mahupun dalam solat duduk tahiyyat.

Mohon adik-adik DAN anak-anak jangan terikut2 lantas kalian pula terikut mengucapkan kalimah syahadah itu dengan 4 jari ya...

-Copy Paste-

SILAKAN COPY PASTE DAN SEBAR KAN

3 comments:

Anonymous said...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=389272431194756&set=a.389246261197373.1073741892.100003360085416&type=1&relevant_count=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=389249814530351&set=a.389246261197373.1073741892.100003360085416&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F1043987_389249814530351_1306429146_n.jpg&size=925%2C869

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=389247924530540&set=a.389246261197373.1073741892.100003360085416&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-prn2%2F1170722_389247924530540_642969044_n.jpg&size=641%2C455

Anonymous said...

Err .. Boleh tak upload kan DP r4bia yg cantik2x ? Nak jadikan DP fb ni nanti :)

Anonymous said...

anonymous ....sos kepandaian 4 itu tak bermakna syahadat..tapi mengenakan tuntut protes atas Syuhada dirabia adawiayah...rabia artinya empat...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA