networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, August 1, 2013

TAKZIAH!! Chua Boon Huat, Pemain Hoki Kebangsaan Maut Dalam Kemalangan


Pemain hoki kebangsaan, Chua Boon Huat, 33, maut dlm kemalangan selepas keretanya melanggar sebuah lori di LDP dekat Kelana Jaya jam 3 pagi tadi


KUALA LUMPUR: National hockey player Chua Boon Huat, 33, died in an accident involving his car and a lorry at 2.25am today.

The incident occured on the Damansara - Puchong Highway (LDP) near Kelana Jaya LRT station.

Hailed from Bukit Cina, Malacca, Chua was one of the longest serving hockey players in the country. He made his debut as a 17-year-old with the Malaysia hockey team in the 1998 Commonwealth Games and had earned more than 300 caps for Malaysia . -NST

HE : Takziah kepada keluarga mendiang..mendiang memang lagend dalam arena hoki kebangsaan dan antarabangsaan!!! satu kehilangan buat negara!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA