networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, August 25, 2013

Video Aksi Lasak Wanita Bertomoi..Semua Ini Di #HariKoperasi13 @SKM_Malaysia


Pernah tengok aksi wanita bertomoi?sudah tentu ramai yang akan kata tak pernah...aksi ini sebenarnya merupakan salah satu aksi dalam pengisian Hari Koperasi Negara 2013 yang mana akan berakhir hari ini..

Macam-macam acara kta dapat saksikan...antaranya Pertandingan Tomoi Wanita seperti video dibawah ini..Hari Koperasi ini meliputan kegiatan dan mencakupi semua peringkat umur..yang lasak boleh masuk tomoi...yang kanak-kanak tu masuk pertandingan mewarna...video di bawah ini


bestkan...banyak aktiviti menarik...cumanya satu sahaja aku nak persoalkan..berapa ramai yang sedar peranan Koperasi?disebabkan itulah Karnival hari Koperasi Negara diadakan...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA