networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Saturday, August 17, 2013

Video Sebelum Ustaz Azhar Idrus Kemalangan Sudah Lama Tersebar....


Sebenarnya video aksi Ustaz Azhar Idrus memandu gila sudah lama tersebar di media sosial..namun ianya tetap dinafikan oleh penyokong tegar UAI...dahulu pun aku pernah keluarkan artikel mendedahkan aksi lagak ngeri UAI ketika di atas jalan, namun penyokongnya bermati-matian mempertahankan Ustaz pujaan mereka...

Bak kata orang bila dah sayang..kentut UAI pun wangi...tak percaya boleh rujuk link SINI untuk dapatkan maklum balas bagaimana begitu taksubnya penyokong UAI


Di atas ini adalah laporan di Berita TV 3....



Kalau diperhatikan ada orang di kereta Iswara...mungkin mangsanya....sekali tengok gambar ni...macam UAI yang langgar kereta orang tu..tapi tak pasti..nanti komfem aku diserang oleh pejuang jihatnya..haha!

Nak tengok aksi UAI memandu?

Bawah ni adalah sebahagian aksinya...


HE: Itu video BESI yang sempat dirakam..yang tak sempat...banyak agaknya...inilah padahnya bila lampu merah tak diendahkan...pernah dengar ceramahnya.."kalau lampu merah kereta tak de...JALANLAH...."kahkahkah!

3 comments:

Anonymous said...

Dlm iswara tu ada org lagi..dh mati k?...kejam kejam

Anonymous said...

ini semua bala.. bala.. bala.. fitnah kembali keatasnya .

Nur Fieda said...

Knp tak puas hti ke pencacai ni..ade je bende yg tak kene..beriye2 nk buktikn uai bawak kete laju kalau te pon knp?..mesti de sebb..dah kalau lmpu merh kete lain tade mmg boleh jalan ape...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA