networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, August 18, 2013

Wanita Ditembak Ketika Merakam Huru-Hara Di Mesir...Padah Demonstrasi...


Aku pun sedih melihat aksi ini...kenapalah rakyat Mesir ni bodoh sangat...kerana gilakan kuasa nak tengok pemimpin mereka jadi pemerintah..sanggup bermandi darah...

Nak jadi pejuang tu agak-agaklah..jangan kerana nafsu merebut kuasa sampai negara jadi kacau bilau...macam nilah sikap pembangkang...suka sangat huru-hara dan demonstrasi...

SEE!!!apa dah jadi di Mesir?ni semua kerana budaya demonstrasi jalanan..korang nak kata kebangkitan rakyat tu lantak koranglah..tapi aku tetap kata ni semua bodoh!!

Kalau tak demonstrasi tak boleh ke?dah tengokkan bahana demonstrasi....

Puak pembangkang memang bodoh...ada yang kata Malaysia tak dapat hantar misi tentera sebab perayaan kemerdekaan..tu semua bangang!!!



Nak p bantu ketenteraan negara luar bukan semudah penipuan Anwar Ibrahim...bangang!!bangga sangat budaya demonstrasi...kebangkitan rakyat tengkorak korang....



HE : Nilah padahnya bila budaya demonstrasi jadi cara nak jatuhkan kerajaan...kemana puak anti morsi yang mula-mula anjur demonstrasi nk guling kerajaan Mesir?aku tengok yang banyak bermandi darah rakyat menyokong Morsi...dah dapat duit..hilang...

3 comments:

Anonymous said...

Apa ke jadah kau tulis ni ? Dorg kan bantah rampasan kuasa . General Sisi bangsat tu kan rampas kuasa.

Anonymous said...

Anon 9.25..ko yg bodo..morsi masih bkuasa sapa yg demo tak puas hati pemerintahan dia?diamlah lu

Anonymous said...

Otak Yahudi admin nih. Patut lah blog ni low class semacam aje.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA