networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, September 2, 2013

2 September Genap 15 Tahun @AnwarIbrahim Dipecat...Kini Jawatan "Ketua Umum" Pula Dipersoal..


Oleh : AJ

Tahukah anda bahawa jawatan 'KETUA UMUM PKR' atau 'KETUA UMUM' adalah satu jawatan yang tidak disebutkan dalam mana-mana Fasal dalam Perlembagaan PKR. Jawatan ini wujud kerana Anwar dan tidak boleh diganti atau dipertandingkan.

Maka amatlah pelik bilamana PKR sibuk mendakwa merekalah juara demokrasi sedangkan pada hakikatnya mereka sendiri mencabul rekyasa yang mereka agungkan selama ini.


HE : Hari ini genap 15 tahun Anwar Ibrahim dipecat dari Jawatan sbg Timbalan Perdana Menteri...Anwar dipecat bukan kerana jubur tapi kerana salah guna kuasa...sudah dipecat dia fikir Ketua Umum tu mampu mengembalikan aura kuasanya tapi sampai sekarang misi nak jd PM masih tertunggak...kesian...

15 tahun impian yang tiada kesudahan...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA