networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, September 16, 2013

@HishammuddinH2O Sependapat Dengan @Zahid_Hamidi Tidak Benarkan Mayat Chin Peng Di Bawa Malaysia.. #TolakKomunis!!!


Kematian Chin Peng tidak akan dianggap sbg satu kehilangan berikutan pengkhianatan dan keganasan yg pernah dilakukan oleh beliau pd zaman lampau.

Malah Chin Peng yang pernah mengetuai parti komunis di negara ini bertanggugjawab penuh ke atas kematian beribu-ribu askar, anggota keselamatan dan rakyat kita dalam mempertahankan kedaulatan negara pd ketika itu.

Sy amat bersetuju dgn DS Zahid utk tidak membenarkan mayat atau abunya di tanam di bumi bertuah Msia.

Malah ketika mendiang tenat sblm ini pun saya yg ketika itu Menteri Dalam Negeri tidak membenarkan sama sekali beliau dibawa pulang ke Msia.

Sejarah telah mbuktikan betapa perbuatan beliau ketika itu telah menimbulkan pelbagai keresahan dan kacau bilau kpd negara serta rakyat kita. 

Hishammuddin Hussein


HE : Kerajaan jangan berlembut sangat..kerajaan milik BN jangan nak ikutkan sangat kehendak pembangkang...cukuplah kerajaan berlembut selama ini..ISA dimansuhkan...majoriti orang Melayu akan kecewa jika mayat Komunis ni dibawa balik!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA