networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, September 29, 2013

Keputusan CEC DAP Petanda Cina DAP Bakal Gempur Johor Habis-Habisan!!! @khalednordin ALERT!!!Keputusan pemilihan DAP yang baru ini telah memberi signal awal kepada Barisan Nasional yang mana cina melalui DAP bakal mengempur Johor habis-habisan..

Sebelum aku meneruskan lebih elok kita lihat dulu keputusannya seperti dibawah...

There was a surprise result in the DAP central executive committee (CEC) elections with Kluang MP Liew Chin Tong topping party adviser Lim Kit Siang in obtaining the most number of votes.The following are the results of the polls held on Sunday at the One World Hotel here:

1. Liew Chin Tong - 1,438
2. Lim Kit Siang - 1,436
3. Karpal Singh - 1,421
4. Gobind Singh - 1,409
5. Lim Guan Eng - 1,304
6. Chong Chieng Jen - 1,294
7. Anthony Loke Siew Fook - 1,263
8. Chow Kon Yeow - 1,203
9. Fong Kui Lun - 1,193
10. Teng Chang Khim - 1,164
11. Tony Pua - 1,158
12. Zairil Khir Johari - 1,132
13. Teresa Kok - 1,127
14. Chong Eng - 1,111
15. M. Kulasegaran - 1,088
16. Tan Kok Wai - 1,088
17. Teo Nie Ching - 1,081
18. Boo Cheng Hau - 961
19. Nga Kor Ming - 956
20. Ngeh Koo Ham - 809

Mungkin BN Johor perlu memberi tumpuan kepada Cina DAP di Johor...apa tidaknya orang no satu sekarang bukan lagi Kit Siang mahupun Karpal...sokongan padu oleh puak DAP kini terarah kepada negeri Johor...

No 1 yang mendapat jumlah undi sebanyak 1438 adalah Ahli Parlimen Kluang manakala no 2 disandang oleh Kit Siang juga dari Johor..Liew Chin Tong ini merupakan salah seorang strategis DAP...tidak hairanlah kalau DAP korbankan jawatan no 1 untuk meluaskn misi mereka menguasai Johor...Kit Siang pula situa yang dihormati orang Cina....

No.1 Ahli Parlimen Kluang 1438
No.2 Ahli Parlimen Gelang Patah 1436

No 17 dan 18 juga dari Johor...

No.17 Ahli Parlimen Kulai
No.18 Adun Skudai

Apakah petanda ini?kini DAP bakal menyerang habis-habisan kubu kuat UMNO...mereka melihat pembangunan pesat di Johor..maka ini merupakan kesempatan yang amat bermakna bagi mereka untuk meluaskan empire DAP...

Kedudukan berhampiran dengan Singapura juga menyumbang kearah sokong kepada DAP...apakah BN tidak nampak?Cina kita sedia maklum totally akan undi DAP...setiap hari banyak pembangunan telah berlaku..banyak rumah-rumah kedai..banyak soping komplek dlm pembinaan..

Ini telah membuka ruang kepada mereka...hati2!!!mereka akan gunakan benda yang sama yang mana 1 rumah 30 orang pengundi cina..dulu bukan main kata BN main tipu..dalam diam mereka yang penipu besar!!!

HE : Jangan dah terberak baru nak cari tandas...masyarakat cina tolak BN sokong DAP..so? Apa yang kita mampu lakukan untuk menambahkan kekuatan kepada BN?tambahkan sokongan golongan muda Melayu dan India kepada kita..buat program belambak!!jangan lupa buka pendaftaran pengundi baru!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


1 comment:

Anonymous said...

Nampaknya begitu dan sy bersetuju. Ini rancangan pru14 mereka. Menawan johor. Yg rata2 cina. Seperti penang. Rumah mahal dan strategi sama akan digunakan untuk meghalau melayu supaya tak mampu tinggal di johor. Rasanya mereka membantu kaum mereka untuk dapatkan tempat tinggal supaya boleh bertahan dinegeri mereka penang selangor dan nex johor. Patut siasat kenapa mereka mampu...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA