networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, September 12, 2013

Panas!! Staff @RTM_Malaysia Silap Logo @PDRMsia Dibuang Kerja?

Radio Televisyen Malaysia (RTM) telah menggantung dan menamatkan perkhidmatan individu yang terlibat dalam insiden penyiaran kesilapan logo Polis Diraja Malaysia melalui RTM semalam.

Sambil berkata RTM memandang serius kejadian itu, Ketua Pengarah Penyiaran Datuk Norhyati Ismail berkata laporan polis untuk memulihkan imej Jabatan Penyiaran telah dibuat.

Selanjutnya di http://tenteramaya.blogspot.com/2013/09/lambang-polis-staf-rtm-dibuang-kerja.html?m=1

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Affendi Abdullah said...

MEMALUKAN... LANGSUNG XTERFIKIR OLEH FIKIRAN, XBERHATI PERUT... EMOSI XBERTEMPAT ... XDE PERKATAAN YANG DAPAT MENGGAMBARKAN BETAPA MALUNYA SAYA SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA BAHAWA KEJADIAN INI BERLAKU DI NEGARA YANG SAYA BANGGA2KAN SELAMA INI...PEGAWAI ATASAN YNG BUAT KEPUTUSAN TU YANG SEPATUTNYA DIGANTUNG DAN DIBERHENTIKANKERJA......

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA