networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, October 15, 2013

Panas!!!! Pemimpin Pembangkang Kata Kristian Ahli Kitab?!!!


Syukur kepada Allah telah menakdirkan kalimah itu khas utk umat Islam...ternyata kaum kafir betul2 sesat..ju meng mempermainkan kandungan Al-Quran...kristian bukan ahli kitab...PAS yang kononnya memperjuangkan Islam telah jauh dari perjuangan Islam...mohon gugurkan kalimah islam dalam PAS...kalau tidak mampu membawa Kafir kearah Islam...keluarlah dari Pakatan Rakyat!

Mereka pun menolak kitab Allah Injil...lagi mahu bicara dan terjemah ayat Al-quran...umat kristian kini bukan lagi ahli kitab...mereka menggunakan New Testesment yang mana telah mengubah kandungan asal Injil..jikalau umat kristian masih menggunakan Injil tak ada masalah untuk mereka menggunakan nama Allah SWT kerana mereka juga ahli kitab...nak kawin dengan mereka pun tiada halangan....

Tenyata PAS gagal menerangkan Islam kepada rakan tahaluf siasi mereka...gelaran khalifah bukan main senang lagi diberi...benda simple mcm ni pun gagal...

HE : Berapa ramai kafir yang tahu 99 nama Allah Asmaul Husna?jikalau mereka mahu gunakan juga maka mengucaplah  2 kalimah syahadah...masuk Islam terus!!!lg banyak pahala....

1 comment:

maae said...

Otak melayu pembangkang termasuk cybertrooper mereka sealiran. Malah presiden pas berterus terang tapi ada syarat jangan salahguna kalimah Allah.

Kafara. Mereka boleh peletok apa saja. Berdosa besar ialah melayu munafik. Sampaikan mereka percaya dan yakin dengan fahaman kristian sekarang sebagai ahli kitab. Apa lagi evangelista di mana fahaman ini dari yahudi zionis.

Musuh kita sebenar ialah melayu munafik.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA