networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, October 29, 2013

PANAS!!!Majlis Agama Penang Keluar Pekeliling Doa Lim Guan Eng Dalam Khutbah Jumaat?!!!Gila!!!!


Hak aloh...tekejut babi aku dengar Majlis Agama Islam Pilau Pinang telah mengeluarkan pekeliling supaya mendoakan kalipah Lim Guan Eng dalam khutbah Jumaat orang Islam bagi mengantikan YDPA....Mengikut sumber yang boleh dipercayai...Khatib boleh dibanned jika langgar pekeliling tu..fulamak!!!!satu lagi pencapaian PAS memimpin DAP...barulah dikatakan Kalimah Allah untum sekua kaumkan...itu yang korang nak kan!!!

Ingat tak lagi isu Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang, Salleh Man menyifatkan isu khutbah yang menggunakan nama Lim Guan Eng menggantikan YDP Agong dan TYT sebagai 'sengaja dibesarkan oleh UMNO'.

Padahal 6 buah masjid yang telah dinamakan di lapor menggantikan YDP Agong dan TYT dengan nama Lim Guan Eng.

Ketika itu semua pemimpin utama Pakatan Rakyat Pulau Pinang menafikan perkara tersebut. Malah alasan yang diberlikan ialah jemaah terkeliru dan tidak memahami Bahasa Arab. Sedangkan para saksi pula menyatakan khatib itu membaca doa dalam bahasa melayu.

Hari ini, dilaporkan bahawa surat pekeliling dari Majlis Agama Islam Pulau Pinang telah mengeluarkan surat pekeliling. Dimana menetapkan nama Lim Guan Eng menggantikan YDP Agong dan TYT hendaklah dilakukan dalam pada setiap doa khutbah Jumaat. BACA SELANJUTNYA

HE : Dari doakan kafir macam guan eng..kenapa tak doakan Md Sabu, Mustafa Ali o Badrulamin?depakan Isle...buat apo mung doakan ore kapir!!!bengom natang ni....nk jugak aku kongsikan pekeliling tu...tunggu Mael Pengerang Up dululah..hehe

2 comments:

Anonymous said...

Lailahailallah.kenapalah umat Islam lesu dibawah tadbiran DAP!sedih lihat agamaku semurah ini.selaku penyokong PAS aku berdoa pas akan keluar pakatan dan bekerjasama dengan UMNO.Takbir!

Anonymous said...

sahih kerr khabar jerrr....

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA