networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Friday, October 18, 2013

Pekerja PETRONAS Maut Kemalangan..Waris Dicari...Sebarkan

*GAMBAR TELAH DIPADAM ATAS PERMINTAAN KELUARGA ARWAH...

Mohon sebaran waris mangsa gagal dihubungi buat setakat ini

Mohon bantuan sesiap mengenali lelaki ini (Gambar) Yang terlibat dalam kemalangan sebentar tadi dan masih berada di tempat kejadian.

Mangsa yang hanya dikenali sebagai Fadzli merujuk kad kerja Petronas dipercayai terlibat dalam kemalangan semasa dalam perjalanan ke tempat kerja di sekitar Putrajaya.

Butiran maklumat

Nama : FADZLI

MOTOSIKAL : YAMAHA R1

PLAT NO. : WWQ 6669

TEMPAT KERJA : PETRONAS

HE : Mohon sebarkan...Telefon Bimbit Milik Arwah Tidak Dapat Di ON....

7 comments:

Hazhar said...

Jenazah dah dikebumikan ptg tadi lepas asar di Putrajaya. Keluarga dah dimaklumi

Anonymous said...

salam..serah pada polis..mesti dia boleh check...maklumat jpj pon dapat bantu kan

Anonymous said...

salam..serah pada polis..mesti dia boleh check...maklumat jpj pon dapat bantu kan

Lokman Al Hakim Huzaimi said...

fmly dia dh tau...dia staff petronas carigali..keje kt klcc..rumah dia kt putrajaya..dia accident otw pegi keje..yg keciannyer..wife arwah ni masih dlm pantang..alfatihah

Harapan Esok said...

terima kasih

Anonymous said...

macam mana boleh accident? terbabas ke? kena langgar ke?...alfatihah dan takziah diucapkan kpd keluarga arwah..

Hafidz Nasruddin said...

keluarga arwah minta dipadamkan mana2 gambar kemalangan arwah bagi menghormati arwah.

terima kasih

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA