networkedblogs

Bersahabat..

Di sini Lahirnya Sebuah Cinta | Merdeka 57

Thursday, October 24, 2013

Penjenayah Tembak Pegawai AmBank Ditangkap.. @PDRMsia Nafi?!!


Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah mengesahkan khabar angin yang mengatakan suspek kes bunuh dalam rompakan di sebuah bank di Subang Jaya petang semalam telah berjaya ditahan di Terminal Penerbangan Tambang Murah (LCCT) ketika cuba melarikan diri ke Sabah adalah palsu.

Suspek bernama Ardi Hamza, 37, dan berasal dari Tawau Sabah, manakala mangsa bernama Norazita Abu Talib, 37, ialah seorang isteri dan ibu kepada sepasang anak.

Mereka yang mempunyai maklumat mengenai suspek diminta melaporkannya di balai polis terdekat atau menghubungi talian hotline 03-20529999.

Dari sibuk2 share gambar Arwah Puan Norazita bt Abu Talib tu, baik kita semua share gambar ni banyak2. PDRM ingatkan kepada kita agar berhati2 kerana beliau bersenjata. Ardi tu kemungkinan nama samaran sahaja. So kita panggil dia Beruk sahaja.

HE : Dengar Cerita N Surenran nak backup penjenayah ni..info yang aku terima seperti dibawah..betul atau tak aku tak tahu



N.Surendran Pertahan Pengawal Keselamatan Menembak Mati Pekerja Ambank.

Mengikut sumber N. Surendran akan membela pengawal keselamatan yang menembak mati seorang pekerja Ambank semalam.

Laporan memetik N.Surendran yakin pengawal keselamatan terrsebut mengalami tekanan dan menjadi tugas untuk beliau mempertahankan pengawal Keselamatan tersebut dan mengelakkan hukuman Gantung sampai mati jika pengawal keselamatan tersebut disabitkan dengan kesalahan membunuh.

Keluarga pengawal keselamatan yang membunuh pekerja Ambank juga dilaporkan telah berjumpa dengan N. Surendran bagi membantu dalam kes pembunuhan ini. -papagomo

MOHON SAHKAN MAKLUAT YANG SURENDRAN NAK BAKCUP PENJENAYAH KEJAM DENGAN TINGGALKAN KOMEN DI ARTIKEL INI....

1 comment:

Anonymous said...

I lo&X76;ed as much a&X73; yοu will receve carried out гight here.
The ѕketch is attrаctive, your authoreԁsub&X6a;ect matter stylish.
nonetheless, yoou co&X6d;mandget b&X6F;ught an nerνousne&X73;ѕ over that you wish be delі&X76;eгing the fοllowіng.
unwell unquestio&X6e;ably come more foгmerly agаin sinc&X65; exaactly the sаme nеarly very ofte&X6e; inside
casе y&X6f;&X75; s&X68;ield this hi&X6b;e.

my blog; unlock my Unlock iphone 4 screen rotation

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA