networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, October 13, 2013

Perwakilan UMNO Digelar Anjing?Budak Ni Yang Babi Sebenar...


Budak gila ni tak sudah2 dengan bende bodoh dia buat kt twitter...kurang kasih sayang agaknya.....memalukan Nik Aziz jer....macam ni ke murid Nik Ajis?mcm ni ke penyokong Nik Ajiz...

1 comment:

Anonymous said...

Dia ni kan syiah...apa nk heran...sapa x ikot dia smua jadi binatang..daruk nenek mak bapak adik beradik sedara mara dia x ikot dia pon katergori anjing juga..makna dia pon anjing juga la..cuma lebih terok sbb dia anjing kurap x sedaq diri...emang dasar banjingan

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA