networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, November 20, 2013

Anwar U-Turn Kata Tak Wujud 40,000 Bangla Undi BN #PRU13...kahkahkah!!!


Anwar Ibrahim dalam parlimen hari ini nafi Pakatan Pembangkang yang menuduh BN membawa 40 ribu pengundi Bangla pada PRU13 lepas. Menurut Anwar Ibrahim angka 40 Ribu Pengundi Bangla itu adalah hasil SPIN Blogger Pro UMNO yang mana Anwar Ibrahim menafikan pakatan Pembangkang terlibat.

KAH KAH KAH... Ehhh apa punya Sial lah si Al Juburi ni? Waktu PRU13 puak puak pembangkang lah paling bising kata BN bawa 40 ribu pengundi dari Bangla. Portal Pembangkang Malaysiakini dan Blogger Macai PR bukan main spin kata 40 ribu pengundi Bangla.Sekarang dia pusing pulak salahkan Blogger Pro UMNO. Eh SIAL LAH...hahaha'

Tapi Anwar Ibrahim semua pun tahu memang pakar PEMBOHONG dan Putar Belit. Nasib baik lah Pakatan tak menang PRU 13 lepas kalau tidak ntah apa lah Rakyat Malaysia sekarang ni dok kena jual dengan Anwar Ibrahim Al Juburi. Hahaha

16 September cukup lah dik non...hahaha

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA